✪ ВЛАКЧЕ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И КУТИЙКИ ЗА ЗЪБЧЕ И КОСИЧКА на топ цена — Laser Boutique

ВЛАКЧЕ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И КУТИЙКИ ЗА ЗЪБЧЕ И КОСИЧКА

Код на продукта: CG423

В наличност


Цена: 70.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

ВЛАКЧЕ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И КУТИЙКИ ЗА ЗЪБЧЕ И КОСИЧКА × 1 бр.

Цена: 70.00лв.
Поръчка с един клик

Зашеметяващ влаков комплект с вагони за първи зъб и първи къдрици със сребърно покритие. Този комплект влакове ще се съхранява в продължение на много години вашите споменни.

Двата вагона са украсени с очарователни мотиви на плюшени мечета и са обозначени с „Моят първи зъб“ и „Първата ми къдрица“. Със своя вечен дизайн, посребрен със сребро, този влаков комплект ще изглежда страхотно на показ във всеки дом и се допълва с атрактивна опаковки.

  • Размер на опаковката : 60 h 215 w 75 d mm
  • Размер на продукта :40 h 145 w 50 d mm

Един доста модерен в момента подарък за кръщене е кутийка за косичка и зъбче. Продуктите, предназначени за съхранение на тези ценни реликви, са представени в огромно разнообразие от форми, материали и дизайни. Ние ви предлагаме продукт, изработен под формата на влакче. Красив сувенир със специално предназначение, който ще обикнат и родителите, и тяхното малко дете.

Страхотен начин да запазим най-ценните неща

У нас, както и в много от западните страни съществува традиция да се пазят някои ценни неща, свързани с ранния период от израстването на децата. Това са първото паднало млечно зъбче, както и кичурче коса, отрязано по време на кръщенето или при първото подстригване на бебешката косичка. Тези специални реликви имат огромно символично значение, поради което се запазват и съхраняват в продължение на години.

Влакчето, което виждате на тази страница на продуктовия ни каталог, ви дава уникалната възможност да съхраните реликвите от своето любимо същество по един изтънчен и оригинален начин. Дизайнът на продукта го превръща от функционална вещ с конкретно предназначение в много красив и интересен сувенир.

Чудесна украса за всеки дом, в който се отглежда дете

Влакчето може да бъде изложено на видно място в дома на гордите родители. То може да се постави във витрина в хола на жилището или в детската стая. Стилната му визия ще привлича погледите не само на децата, гости на дома, но и на възрастните. Обозначенията върху всяка кутийка са изписани на английски. Така хората ще знаят каква роля играе сувенирът в декорацията на жилището.

Влакчето с кутийки за зъбче и косичка е красив подаръчен продукт със сребърно покритие. Сребърните сувенири за деца имат висока естетическа стойност и дълготрайност. При добри грижи и редовно полиране, среброто ще запази изискания си блясък и ще придаде на помещението, където се съхранява по-луксозно и дори аристократично излъчване.

Можете да поръчате да гравираме изделието, което ще го направи безценен персонализиран подарък.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се