✪ Статуетка Темида богиня на правосъдието на топ цена — Laser Boutique

Статуетка Темида малка

Код на продукта: WU146

В наличност


Цена: 65.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Статуетка Темида малка × 1 бр.

Цена: 65.00лв.
Поръчка с един клик

Темида е богиня на правосъдието, въплъщение на божествения ред, закон и справедливост в древногръцката митология.

Темида е позната като организатор на общите дейности на хората, в частност събранията.

Способността й да вижда бъдещето я прави оракул на Делфи, което после я превръща в богиня на правосъдието.

Богинята е символ на безпристрастието, изобразявана със завързани очи, меч и везни в ръка.

Статуетката е изработена прецизно от полирезин с покритие от метал и с внимание към всеки детайл.

Размери на статуетката: h 19см.

Ваш близък – роднина или приятел току-що е влязъл в редиците на правораздавателните институции? Поводът изисква от вас да направите мил жест, с който да го зарадвате. Нашата изящна статуетка Темида е идеалното попадение право в целта. Скулптурата е подходяща за съдии, прокурори и адвокати. Много добър избор за подарък на наскоро дипломирал се юрист.

Подаръкът, който ще помогне в търсенето на справедливостта

Гръцката богиня на правосъдието е изобразявана винаги с превръзка на очите, за да отсъжда безпристрастно в името на правдата. Невиждайки човека, чиито грехове са подложени на осъждане, Темида е лишена от предубеденост. Точно по този начин тази ярка представителка на древногръцката митология е изобразена в нашата мини скулптура.

В едната си ръка тя държи везни, с които отсъжда винаги справедливо, а в другата – меч – символ на наказанието. Нищо в нашата малка скулптура не е пропуснато или изопачено, което я прави идеално копие на символа на правосъдната система. Заслужава си да поднесете този подарък на млад юрист. Бъдете убедени, че подаръкът ви ще бъде поставен на видно място.

Скулптурата като съществен елемент на декора

По много поводи хората подаряват картини или икони, но изобразителното изкуство не е единственото, подходящо за целта. Малките пластики, каквато е изобразяващата Темида статуетка, са също очарователен начин да се наблегне на символиката. Предимството на скулптурите е, че те могат да бъдат поставени на всяка равна повърхност. Не се изискват действия за окачването им на стена.

Статуетката е направена от полирезин с метално покритие. По този начин чудесно е съхранен стила на древногръцките статуи. Освен от мрамор, те са били извайвани и от бронз. Точно такова впечатление създава малката статуетка богиня на правосъдието. Усещането у наблюдателя е за скулптура, направена от бронз. Детайлите са майсторски пресъздадени, така че това произведение ще радва очите с неподправеното си обаяние.

Поръчаният от вас подарък ще бъде доставен красиво опакован и готов за поднасяне. С това ви спестяваме излишно суетене и ви даваме възможност да зарадвате един вече настоящ юрист.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се