✪ Статуетка Лампата на Аладин на топ цена — Laser Boutique

Статуетка Лампата на Аладин

Код на продукта: EN128

В наличност


Цена: 40.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Статуетка Лампата на Аладин × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик
  • Статуетка Лампата на Аладин.
  • Оригинален подарък за дома или за близък приятел.
  • Материал: Полирезин.
  • Размери: 27/ 9/ 16см.

Да поднесеш красив сувенир, изпълнен със специална символика не е отживелица. Красивите статуетки притежават изцяло декоративна функция, но въпреки това могат да бъдат желан и приет с радост подарък. Предлагаме ви изящна статуетка Лампата на Аладин, която може да краси жилището или офиса на ваш близък или приятел. Посланието скрито в този сувенир, е че желанията могат да се изпълняват, стига да имаш силен помощник на своя страна.

Перфектен подарък за дома

Когато сте поканени да гостувате в дома на новодомци е редно да отидете с подарък за дома. Подаръкът в този случай е желателно да не бъде персонален, избран конкретно за някой от домакините, а да бъде именно предназначен за жилището. Вариантите в този случай са два – практична вещ или декоративно изделие, което да подобри облика на новия дом и да се вписва в неговия стил.

Красивата статуетка Лампата на Аладин ще се впише чудесно във всеки интериор. Символиката заложена в сувенира го прави подходяща украса за жилища както с класически, така и с модерен интериорен стил. Изделието е точно копие на едно от главните действащи лица в любимата приказка на малки и големи.

Стилен дизайн и материали с отлично качество

Приказната лампа, която изпълнява желания, пленява с автентичната си визия, акцентираща върху пищната позлата. Изделието е изработено от Полирезин. Полирезинът (polystone) е изкуствен акрилен камък, създаден в Китай. Основният му компонент е акрилна смола. Използва се често за изработка на сувенири, заради здравината му и възможността за създаване на множество различни детайли.

Ключово предимство на полирезина пред другите изкуствени камъни е възможността за машинна обработка, тоест може да се полира и реже като естествен камък. Детайлите, изработени от полирезин, могат лесно да бъдат слепени заедно, както и да се добавят други материали (стъкло, метал). Друго предимство на полирезина е, че той е лишен от хигроскопичност, тоест не е в състояние да натрупва влага както естествените материали и следователно е по-издръжлив и дълготраен.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се