Игла за вратовръзка с включено гравиране — Laser Boutique

Игла за вратовръзка с включено гравиране

Код на продукта: FA052

В наличност


Цена: 55.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Игла за вратовръзка с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 55.00лв.
Поръчка с един клик

Щипка за вратовръзка в стилна подаръчна кутия.

Включено е лазерно гравиране.

Може да стане един чудесен персонален подарък.

Изисканите делови мъже, за които костюмът е ежедневно облекло, могат да бъдат приятно изненадани с този стилен и супер луксозен подарък. Комплект копчета за ръкавели и щипка за вратовръзка е нещо, което никога не е излишно. Тези аксесоари придават на цялостния облик един много по-изискан и завършен вид. Поръчайте още сега този стилен подаръчен продукт. Повод за поднасянето му винаги ще се намери.

С включено в цената лазерно гравиране

Какво би могло да направи един толкова изискан комплект аксесоари още по-привлекателен? Ние от LaserBoutique смятаме, че това е гравирането. Върху всеки детайл от комплекта можем да гравираме инициалите на получателя, герб, монограм или друг символ по избор. Гравирането ще придаде индивидуален характер на приспособленията и ще допълни привлекателното им излъчване.

В никакъв случай не бива да се отказвате от тази наша специална услуга, защото чрез нея, подаръкът ви става персонализиран. За получателя това означава, че вие сте мислили единствено за него, когато сте го избирали, а такава мисъл ще поласкае дори най-невзискателния и скромен човек.

Гравирането е включено в цената на продукта, така че цената му си остава абсолютно непроменена. Променя се единствено сантименталната стойност на подаръка, но това е преследвана от екипа ни цел. Не забравяйте да ни предоставите символите, които бихте желали да гравираме върху изделията - напълно безплатно.

Луксозна опаковка – готов за поднасяне комплект

Комплектът копчета за ръкавели и щипка за вратовръзка се предоставя на купувача, опакован в изискана подаръчна кутия. Нейният външен вид и интериорът ѝ отговарят напълно на изяществото на съдържанието. Знаем, че в забързаното си ежедневие едва ли имате време за покупка на подаръци и опаковъчни продукти за тях.

Дейността ни е насочена основно към заетите хора, които ще оценят удобството, което им предоставяме. Винаги можете да разчитате на нас за интересни, луксозни и забележителни подаръци. Няма да ви товарим с допълнителни грижи, например с опаковането на изискания продукт. Изделието ще дойде при вас готово за поднасяне в желания момент.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се