✪ ЧЕТКА ЗА КОСА И ГРЕБЕН СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ на топ цена — Laser Boutique

ЧЕТКА ЗА КОСА И ГРЕБЕН СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ

Код на продукта: CG326

В наличност


Цена: 55.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

ЧЕТКА ЗА КОСА И ГРЕБЕН СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ × 1 бр.

Цена: 55.00лв.
Поръчка с един клик

Зашеметяваща четка за коса и гребен със сребърно покритие с чанта за носене и подаръчна кутия. Комплекта е подходящ за гравиране, за да се направи перфектният персонализиран нов подарък за бебе или кръщене.

  • Размер на опаковката:55 h 160 w 70 d mm
  • Размер на продукта:30 h 140 w 45 d mm

Луксът не е в пищната показност – той се крие в дребните детайли. Само изтънчени естети могат да преценят дали една вещ е изискана и луксозна или е просто натруфена и твърде скъпа. Именно лукс и изящество са думите, с които можем да опишем този стилен комплект от четка за коса и гребен със сребърно покритие. Един изискан бебешки подарък, който всяка майка ще оцени.

Нежност, обаятелно излъчване и високо качество

Комплектът тоалетни принадлежности е най-доброто, което можете да подарите на едно бебе. Не просто изящното сребърно покритие, а всички материали, използвани за изработката, говорят за високото качество на изделията. Четката е с мек изкуствен косъм, който е максимално деликатен към нежния бебешки скалп.

Тя е първият инструмент за ресане, който може да се използва за нежната бебешка коса. Плътността на косъма и неговата дължина ще осигурят лесно заглаждане на непослушните бебешки къдрици. Самата структура на този изискан инструмент гарантира, че ресането на суха и мокра коса няма да причини болка дори при ресане на най-заплетените участъци.

Гребенът може да се включи на по-късен етап, когато се появи косичка с достатъчна плътност и дължина, с която четката не би могла да се справи. Той притежава същата изящност на контура и деликатност на структурата. Зъбците са заоблени и фини, изработени от мека пластмаса. Ресането на по-дълга коса няма да бъде неприятно за детето.

Ретро стил, подходящ за короновани особи

Дизайнът на двата практични детайла от комплекта залага на ретро стила. Удобните дръжки ще осигурят стабилен захват, за да бъде процедурата по сресване изпълнена максимално бързо и лесно. Сребърното покритие подсказва, че това са личните принадлежности на едно много специално дете. То може да не е коронована особа, но със сигурност във вашите очи е принц или принцеса.

И двете изделия подлежат на гравиране, което ви позволява да поднесете персонализиран подарък на едно обичано дете. Подаръкът ще ви бъде доставен заедно с луксозна чантичка за съхранение, опакован в красива подаръчна кутия. Напълно готов за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се