Стенен часовник 169 с включено гравиране

Стенен часовник 169 с включено гравиране

Код на продукта: 169

В наличност


Цена: 50.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Стенен часовник 169 с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 50.00лв.
Поръчка с един клик

Стилен стенен часовник от метал с термометър и хигрометър за измерване на влажността.

  • Механизъмът на стрелките е плавен - "sweep".
  • Диаметър: 300мм.
  • Включено е лазерно гравиране.

Красив и същевременно практичен – металният стенен часовник 169 е чудесен подарък за Коледа, за нов дом или за първо гостуване в дома на специални хора – приятели, роднини или колеги. С елегантния си дизайн той ще бъде отлично допълнение към декора, а същевременно ще дава точна информация както за часа, така и за температурата и влагата в помещението.

Плавен механизъм на стрелките

Това, което отличава този стенен часовник, е плавният „sweep” механизъм на стрелките. Той е отговорен за плавното, непрекъснато движение на секундарната стрелка, което заменя движението на отделни стъпки. При традиционните часовници с кварцов механизъм секундната стрелка обикновено се движи в поредица от различни тактове, докато при часовниците със Sweep механизъм секундната стрелка се движи плавно и непрекъснато по циферблата, без пауза при всяка секунда.

Това плавно движение обикновено се постига чрез използването на различен тип задвижване, например кварцов механизъм за непрекъснато движение с висок въртящ момент или механика с висока скорост на биене. Механизмите с плавен ход често са предпочитани заради тихата им работа и естетическата привлекателност на плавното движение на стрелката по циферблата.

Друг интересен елемент от дизайна на часовника е наличието на термометър и хигрометър. Тези измервателни устройства позволяват на собствениците на часовника да следят температурата и влажността в помещенията. Тези параметри са важни за семейства с деца и при отглеждането на екзотични растения.

Скъп спомен за дома от вас

Ако решите да подарите на свои роднини или приятели този стенен часовник, обезателно се възползвайте от услугата гравиране, която ви предлагаме напълно безплатно. Металният корпус на устройството ни позволява да изработим красива и четлива гравюра с най-модерните методи и технически средства.

Гравираният текст ще направи часовника уникален – различен от всички часовници в който и да е магазин. С поднасянето на гравиран подарък, вие показвате на неговия бъдещ притежател, че сте положили специални усилия, за да го зарадвате. Не забравяйте да ни оставите текст за гравиране в предназначеното за целта поле!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се