Сет бутилка кораб + 6 чаши кораб — Laser Boutique

Сет бутилка кораб + 6 чаши кораб

Код на продукта: DG021

В наличност


Цена: 160.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сет бутилка кораб + 6 чаши кораб × 1 бр.

Цена: 160.00лв.
Поръчка с един клик

Сет за алкохол от стъкло, издържан в класически стил, състоящ се от 6 бр. чаши и четвъртита бутилка с масивна стъклена запушалка.

Сетът е луксозно празнично предложение, обогатяващ етикета на сервиране на качествени напитки.

  • Произведени от Artina, Австрия.
  • Сетът се предлага в луксозна подаръчна кутия.
  • Размери: Височина на бутилката: 24см; Вместимост на бутилката: 1000мл; Височина чаши: 8,2см; Вместимост на чаши: 200мл.

Могат да станат уникален, персонален подарък като се гравират.

Предлагаме ви един изискан и стилен подарък за мъж на 50 години. Струва си да заложите на комплекта от гарафа и чаши за уиски, защото на тази възраст, мъжете вече ценят малките удоволствия в живота. Сервизът ще остане скъп спомен от юбилея и ще изпълва с гордост своя нов притежател. По ваше желание ще гравираме всеки детайл, за да бъде подаръкът ви още по-скъп и желан.

Защо подаръкът за половинвековен юбилей трябва да бъде добре обмислен?

За всеки представител на силния пол 50-годишнината е знаменателно събитие, защото на тази възраст мъжът вече е постигнал много в живота и е осъществил почти всичките си планове и мечти. Ето защо е толкова важно да се отпразнува адекватно тази кръгла годишнина - обезателно с най-скъпите роднини и приятели.

Гостите от своя страна трябва да изненадат рожденика с интересни подаръци. Нека вашият подарък за 50-годишнина на мъж не струва много пари, но непременно се опитайте да изберете нещо изключително и оригинално. Това е празникът, който е повратна точка в живота на всеки човек. На тази дата мъжът прекрачва смело от младостта в годините на зрелостта, опита и уседналостта.

За един уседнал и успешен представител на силния пол, няма нищо по-приятно от това да посреща приятели и бизнес партньори с чаша хубаво малцово уиски или оригинален скоч. Само си представете каква гордост ще изпитва той, когато налее кехлибарената течност в гравираните стилни чаши, подарени му от вас. Сервизът ще се използва при всеки специален повод.

Защо изисканият сервиз е универсално и винаги уместно решение?

На рождения ден, семейството и близките роднини на юбиляра ще му поднесат съвсем различни подаръци от тези на колеги, приятели и съмишленици. Логично е децата на рожденика да го изненадат с екзотична екскурзия, нов телевизор и дори скъп автомобил, стига да имат финансовата възможност. За хората извън семейния кръг обаче е важно да спазят нужната дистанция, но да поднесат нещо наистина красиво и полезно.

Търсейки подарък за 50 годишен юбилей на мъж, всеки иска да избере нещо специално, което същевременно да се вмества в неговия бюджет. Подаръкът по възможност трябва да бъде впечатляващ и трогателен. Да е нещо различно от нещата, които останалите гости ще подарят. В това отношение луксозният ни сет от чаши и бутилка, може да се превърне в най-уместното решение.

Въпреки, че за своите 50 години, всеки човек е успял да осигури на дома си добър набор от домакинска посуда, един специален сервиз никога не е излишен. А сервизът, който ние ви предлагаме, ще бъде наистина специален. Не само защото е с изключително качество и изискан дизайн, но и защото ще бъде гравиран специално за повода и за конкретния юбиляр.

Гравираните подаръци – персонален жест на внимание

Едно от основните правила при подаръците е те да бъдат поднесени по начин, който да накара получателя да се почувства наистина специален. Знайте, че дори да подарите много скъпа и луксозна вещ, тя няма да предизвика същата емоция, както подаръка, избран с много мисъл и старание.

Всички се чувстваме поласкани, когато ни подарят нещо, избрано специално за нас. Така отпада усещането, че някой ни е поднесъл вещ, която е била подарена на него, но не е намерила приложение в неговия живот. За много хора трудност представлява не толкова покупката на подарък за 50-годишнина, колкото идеята за неговото персонализиране.

Нашата дейност има за цел да ви помогне в това отношение. Ние сме твърдо решени не просто да предлагаме изискани луксозни подаръчни продукти, а да предложим начини, които да ги направят специални. Гравирането е съществена част от дейността на нашата компания, защото чрез тази услуга, подаръците ви се превръщат в специален жест на внимание.

Сетът от гарафа и 6 стилни чаши за уиски може да се окаже една от най-оригиналните идеи за подарък за 50-годишнина за мъж. На пръв поглед това е просто един красив стъклен сервиз, но всъщност, с него вие ще кажете повече, отколкото ако използвате думи. Върху всяка чаша и върху бутилката ще гравираме всеки текст, който сте ни предоставили в обособеното за целта поле.

Помислете много добре какво бихте искали да гласи текстът, изписан върху вашия подарък за юбилей 50 години мъж. Текстът може да включва единствено рождената дата на юбиляра и неговото име, но би могъл да бъде и доста по-креативен. Например, ако носи мило послание и искрените ви благопожелания. Не пропускайте да се възползвате от опцията за гравиране, като обезателно ни предоставите подходящия текст!

Един наистина превъзходен продукт

Ако изберете сервиза за скоч, вие ще получите един стилен и луксозен подарък за 50-годишен мъж. Комплектът е дело на австрийската компания Artina – водещ производител на луксозни стоки, повечето от които са изработени от калай. Дейността и философията на тази компания говорят красноречиво за качеството и изяществото на продукта, който е представен тук.

Калаят присъства и в нашия сет, както и във всички колекции от стъкло на престижната марка. Той изпълнява функцията на щампа, поставена върху всеки елемент на сервиза. Емблемата е ръчно изработена и наситена с тематична декорация. Конкретният модел е украсен с цифрата „50”, за да е напълно ясно, че това е подарък за 50-годишен юбилей.

Подаръците трябва да бъдат не само изискани и умело подбрани, но и красиво поднесени. Сервизът се предлага изящно опакован в красива подаръчна кутия. Интериорът на кутията е в кралско синьо, защото това е традиционен подарък за мъж за неговата 50-годишнина. Бъдете уверени, че той ще направи силно впечатление, и то не само на рожденика, но и на останалите гости.

Нашият магазин ви дава възможност да изберете винаги най-сполучливите подаръци за хората от близкия ви семеен и приятелски кръг. Конкретното изделие е много уместно решение също за колега, началник и за всички мъже, които ценят добрата напитка и знаят как тя трябва да бъде сервирана.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се