✪ Луксозен комплект за уиски на топ цена — Laser Boutique

Луксозен комплект за уиски

Код на продукта: W-232

В наличност


Цена: 105.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Луксозен комплект за уиски × 1 бр.

Цена: 105.00лв.
Поръчка с един клик

Луксозен комплект за уиски в бамбукова подаръчна кутия.

Включва 2 чаши за уиски (250 ml), 8 каменни кубчета лед за многократна употреба с торбичка за съхранение и щипки от неръждаема стомана.

Могат да станат уникален, персонален подарък като се гравират.

Един чудесен мъжки коледен подарък: Луксозен комплект за уиски, който ще поласкае и изненада приятно всеки почитател на въпросната напитка. Ако добавите към комплекта и бутилка отлежал марков скоч, ще създадете идеалните условия за един задълбочен делови или философски разговор. Не забравяйте да поднесете един изискан гравиран подарък!

Какво получавате?

Комплектът си заслужава, защото в него се съдържат всички необходими компоненти за сервиране и консумация на една от най-предпочитаните напитки в световен мащаб. Той ще допадне на любителите и на шотландския, и на ирландски скоч, както и на тези, които предпочитат американския бърбън. Комплектът включва:

Стилизирани чаши (2 броя): Чашите, съдържащи се в комплекта, имат класически дизайн – красиво, дебелостенно релефно стъкло, плътно дъно и вместимост 250 мл. Ниската широка чаша е идеална за сервиране на уиски, защото позволява разгръщане на неговия аромат, независимо дали е сервирано чисто или в стил „On the rocks”.

Каменни кубчета за охлаждане на напитките (8 броя): Каменните кубчета са много полезен елемент на комплекта, гарантирайки пълна наслада от изисканата напитка. За разлика от класическите кубчета лед, каменните не се топят и не разреждат напитката, нито пък променят нейния вкус. Забравете вкуса на хлор от чешмяната вода, който се смесва с уискито. Тези гранитни кубчета държат напитките студени по-дълго време и се предлагат в стилна торбичка за съхранение.

Щипка за лед: В луксозния комплект е добавена удобна щипка за лед от неръждаема стомана. Щипката е релефна, като зъбците ѝ гарантират по-лесно улавяне на кубчетата и по-прецизно сервиране на любимия ви скоч.

Най-важният компонент на комплекта обаче е неговата опаковка. Съдържанието е поставено в стилна бамбукова кутия с кадифен интериор в черно. Кутията е оборудвана с малка златиста ключалка, която придава допълнителна изисканост на луксозния сет.

Върху капака можем да гравираме текст по ваше желание, който ще персонализира подаръка ви и ще го направи още по-специален. Гравирането е услуга, която изпълняваме на много достъпна цена, затова не се отказвайте от тази уникална възможност.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се