✪ Луксозен комплект за вино от 4 части на топ цена — Laser Boutique

Луксозен комплект за вино от 4 части

Код на продукта: 1718-NEW

В наличност


Цена: 45.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Луксозен комплект за вино от 4 части × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик

Луксозен комплект за вино от 4 части в красива дървена кутия, включваща шах. Кутията включва метален сервитьорски нож, тапа за бутилка, пръстен против разливане и термометър за ви

Търсите уникален подарък за юбилей на мъж, като държите това да не е просто красив сувенир, а функционална вещ, предназначена да се използва достатъчно често? Изберете тази луксозна кутия за две бутилки вино, в комбинация с шахматна дъска и фигури. Всеки любител на аристократичната игра и на хубавото вино ще оцени подаръка ви много високо.

Стимул за ума и душата

Доброто отлежало вино е храна за душата. То вдъхновява поети, учени и революционери. За някои мъже пиенето на хубаво вино е ритуал – спазват се изискванията за температура на съхранение, за начин на отваряне на бутилката и запушването ѝ в процес на консумацията, за да се запазят вкусовите качества на отлежалата напитка.

Тази луксозна дървена кутия ще се хареса на всички любители на най-старото алкохолно питие. Махагоновото покритие от външната страна намеква за аристократичен лукс и изисканост, а стилният интериор от черно кадифе предлага правилно съхранение на пълния набор аксесоари за вино. Там са поместени и шахматните фигури.

Когато казваме, че този луксозен сувенир дава храна за ума, в никакъв случай не се шегуваме. Кутията за вино е същевременно и шахматна дъска – нещо, което ще бъде високо оценено от любителите на шаха. Тази древна игра е любима на мъжете-стратези, които умеят да мислят няколко хода напред на чашка вино или две.

Подарък, който не само ще краси дома, но и ще се използва

Много често, изправени пред сложната задача да изберем превъзходен мъжки подарък, се колебаем между красива вещ или нещо полезно за домакинството. Тази луксозна кутия за вино с шах съвместява и двете функции. Изисканата ѝ визия я прави отлично допълнение към домашния декор, а съдържанието е повече от полезно за всеки изискан господин.

С един такъв подарък ще направите отлично впечатление на началник или на човек, комуто искате да изразите своята благодарност. Предвид високото качество на всички изделия, включени в комплекта, както и стилния му дизайн, цената е повече от изгодна. Не се колебайте да поръчате кутията още сега, защото количествата са ограничени!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се