✪ Коледна дъска за рязане с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Коледна дъска за рязане с включено гравиране

Код на продукта: 1748

В наличност


Цена: 48.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Коледна дъска за рязане с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 48.00лв.
Поръчка с един клик
  • Бамбукова дъска за рязане с форма на коледно дръвче.
  • С включено гравиране.
  • В картонена кутия.
  • Размери: 300 х 200 х 10мм.
  • Материал: Бамбук.

Първото или поредно гостуване в нечий дом, ви задължава да занесете красив и полезен дар на домакините. Ако посещението ви съвпада с коледните празници, бихте могли да изберете тази прелестна коледна дъска за рязане. На пръв поглед идеята може да ви се строи доста тривиална, но ви уверяваме, че гравирането ще направи този продукт един от най-милите и скъпи подаръци за съответното семейство и дома им.

Подаръкът ви ще бъде използван за нарязване и сервиране на вкусни мезета

Когато избираме подарък, основният въпрос, който ни вълнува, е дали той ще бъде използван? В конкретния случай отговорът е твърдо Да! Дъската с форма на коледно дърво със сигурност ще влезе в употреба, ако не през цялата година, то поне в периода около Коледа. Тя ще служи за нарязване и сервиране на вкусни мезета, които ще се сервират заедно с виното или друг вид аперитиви.

Дъските все по-често се използват вместо чинии, когато се сервират сушени колбаси или специална селекция от сирена. Именно това би било сериозна причина да изберете това красиво и полезно кухненско приспособление като коледен дар за дома. Възможността за гравиране на дъската ще ѝ придаде специална емоционална стойност, с което ще трогнете домакините.

Висококачествени материали и красив гравиран надпис

Гравирането е съществена част от дейността ни, като на персонализиране подлежи по-голямата част от артикулите, включени в каталога ни. Екипът ни от майстори гравьори владее перфектно техниката за изящно гравиране на дъски. Тази практика е все още слабо разпространена, затова ви съветваме да се доверите на нашето специално предложение.

Гравираните бамбукови дъски се срещат в малко домове, но ви уверяваме, че те са най-скъпи за домакинствата и винаги използвани по специални поводи и на официални празници. Коледа е времето, когато семействата се събират, за да празнуват в приятна домашна обстановка. Поднесената от вас гравирана коледна дъска за рязане, ще бъде подаръкът, който ще стопли сърцата на домакините и ще направи празникът още по-весел и специален.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се