✪ Дъска за сирена с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Дъска за сирена с включено гравиране

Код на продукта: 1726

В наличност


Цена: 36.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Дъска за сирена с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 36.00лв.
Поръчка с един клик
  • Дъска за сирена направена от бамбук.
  • С включено гравиране.
  • Размери: 20 х 15 х 0.8мм.
  • Материал: Бамбук/ Дърво.

Един чудесен подарък за новодомци е тази бамбукова дъска за сирена с включено в цената ѝ гравиране. Днес броят на любителите на специални селекции от сирена е значителен, така че подаръкът ви със сигурност ще намери приложение в бита на едно ново домакинство. Когато посрещат гости, вашите приятели ще си спомнят за вашия жест, виждайки красивата гравюра.

Дъската като средство за плейтване на изискана кулинарна композиция

Ако не сте достатъчно запознати с гурме културата и новите гастрономически порядки, то сервирането на уникални видове сирене и сухи мезета е по-удачно да се направи върху дъска, вместо по обичайния преди години начин – в чиния. Въздействието върху сетивата при този начин на сервиране е много по-голямо. Стимулират се не само вкусът, но и очите.

Винаги съществува вероятност, семейството, при което сте поканени да гостувате, да не разполага все още с удобна презентационна дъска за сирената, които то обича да похапва и да сервира на своите гости. Подаръкът ви ще ги зарадва и ще им спести нуждата да купуват сами едно толкова полезно днес приспособление.

Дъските за рязане, предлагани в специализираните магазини, са не винаги подходящи за тази цел. Дизайнът е много показателен за предназначението на едно такова кухненско пособие. В дизайна на нашия продукт е предвидено той да бъде използван основно за плейтване на гастрономически шедьоври.

Продукт с отлично качество, който може да бъде гравиран

Все повече хора показват загриженост за екологичното равновесие на нашата планета. Безцелното изсичане на дървета е една от причините за глобалните климатични промени и драстичното замърсяване на въздуха, който дишаме.Ето защо голяма част от нашите дъски за сирена са изработени от бамбук.

Бамбукът е най-бързо растящото растение на Земята. Неговата дървесина е екологично чиста и бързо възстановяема. Наред с тези характеристики на продукта, трябва да изтъкнем и възможността за гравиране. Поръчайте ни оригинален или забавен текст, който да изпишем красиво върху дъската, и ние ще го направим напълно безплатно.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се