✪ Дъска за сирена бамбук и нож с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Дъска за сирена бамбук и нож с включено гравиране

Код на продукта: 1725

В наличност


Цена: 40.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Дъска за сирена бамбук и нож с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Комплект бамбукова дъска за рязане и сервиране и нож за меки сирена.

  • С включено гравиране.
  • Размери: 300 х 260 х 18мм.
  • Материал: Дърво.

Поканени сте на гости при младо семейство или при новодомци? Задължително трябва да занесете специален подарък за дома. Ние ви предлагаме да заложите на бамбукова дъска за сирена. Тук е представен един луксозен продукт, чийто дизайн е супер функционален, а визията – очарователна. Заедно с дъската ще получите и нож за меки сирена. Дъската подлежи на гравиране.

Практичните подаръци могат да бъдат поднесени с финес

Дъските за рязане са полезно домакинско приспособление, което никога не е излишно в един дом. Те се използват не само за нарязване на хранителни продукти, но и за сервиране на изискани мезета. Този маниер на сервиране е взаимстван от френската гастрономическа школа, в която всеки жест и дори най-дребният детайл е взет под внимание.

Елегантната ни дъска за сирене носи типичните дизайнерски особености на дъските за сервиране. Повърхността ѝ е разделена на две функционални зони (по-голяма и по-малка), така че различните видове мезета да не се докосват. Особено полезно, ако сервирате месни деликатеси и сирена, а някои от гостите ви са вегетарианци.

Дъската е изработена от бамбук. Този вид дървесина се настанява все по-осезаемо в съвременния бит и кухня, като едно от важните решения за опазване на природата. Вместо да бъдат изсичани огромни масиви от иглолистни и широколистни гори, днес индустрията и дребните занаяти все по-масово работят с бамбук.

Бамбукът е най-бързорастящото растения на Земята, което възстановява изгубената си при отсичане височина за едно денонощие. Не можем да не отбележим, че дъските от пластмаса и други синтетични материали не притежават нито чара, нито хигиенните качества и здравината на естественото дърво.

Ние ви предлагаме една супер изискана дъска за сирена на изключително изгодна цена. В цената на изделието е включен специален нож за рязане на меки видове сирене с метална дръжка. Също така имате възможност да поръчате дъската да бъде гравирана напълно безплатно. Измислете оригинален текст за гравюрата, след което трябва да ни го предоставите в обособеното за целта поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се