✪ Кутийка за косичка за кръщене със сребърно покритие на топ цена — Laser Boutique

Кутийка за косичка със сребърно покритие

Код на продукта: CG863

В наличност


Цена: 35.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Кутийка за косичка със сребърно покритие × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Кутийка за косичка със сребърно покритие Bambino. Украсена е с релефен детайл.

  • От вътре кутийката е със сиво кадефе.
  • Размери: 3 см. х 5,5 см. х 4,5 см.
  • Чудесен подарък за кръщене. /идея за гравиране - дата, място, име, църква /
  • Чудесен подарък за новородено/ идея за гравиране - дата, име, пожелание, място /
  • По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на раждане, кръщене.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Предлагаме ви изящна кутийка за косичка със сребърно покритие, предназначена за специални поводи. Тя би била превъзходен подарък за новородено, а защо не и за кръщене. Унисекс дизайнът на изделието ви позволява да го закупите дори още преди да знаете пола на бебето. Някои подаръци могат да се закупят предварително, за да сте спокойни до настъпване на специалния повод.

Съхранение на първото кичурче коса – особености на традицията

В почти целия християнски свят, както и в културите, изповядващи други религии, битува традицията кичурче коса от всяко малко дете да се запазва като реликва. Бебешката косичка се запазва не само след Светото Кръщение. Родителите съхраняват символични съкровища през първите месеци от живота на децата им – къдричка, пъпче, първото паднало млечно зъбче.

В християнството този прийом е широко разпространен. По време на кръщавката свещеникът, извършващ ритуала, отрязва съвсем мъничко косичка от главата на детенцето. Жестът е по-скоро символичен, взаимстван от ритуала по посвещение на монасите, при който косата на бъдещия монах/монахиня, бива отрязвана в знак на пълно покорство пред Бога.

Една толкова ценна реликва заслужава специален метод на съхранение. Поради тази причина кутийките за бебешка коса и първо зъбче са важна част от асортимента на нашия магазин. Дизайнът и материалите са подбрани съобразно важността на една такава скъпоценност. Изцяло сребърни или посребрени, сувенирните ни кутийки са изключително прелестни.

Стилен дизайн и възможност за персонализиране

Самата кутийка има семпла квадратна форма, но същевременно нейният дизайн изпъква с невероятна пищност. Сребърното покритие допринася за достолепната визия на изделието и го прави достойно за кралски особи. Върху капака е гравирано конче-люлка, а вътрешността е покрита със сиво кадифе.

Персонализираните подаръци имат най-висока естетическа и сантиментална стойност, ето защо ви предлагаме гравиране на посребрената кутийка. В предната част на сребърната кутийка за косичка за кръщене можем да гравираме името на детенцето и датата на неговото раждане или кръщене. Изделието ще ви бъде доставено в красива подаръчна кутия с надпис ‘’Bambino’’.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се