✪ Ключодържател с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Ключодържател с включено гравиране

Код на продукта: K-123

В наличност


Цена: 20.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Ключодържател с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 20.00лв.
Поръчка с един клик

Хромиран ключодържател - лодка в индивидуална картонена кутийка.
Включено е лазерно гравиране.
Може да стане един чудесен персонален подарък.

Днес все повече хора (мъже и жени) носят гравирани ключодържатели. Ако допускате, че те са ги закупили специално за себе си – грешите. Обикновено се получават като подарък от близък и любим човек. Именно фактът, че ключодържателите с гравирани върху тях текстове са подарени, ги прави толкова специални и уникални. Поръчайте своя красив и стилен ключодържател, който ние ще гравираме напълно безплатно.

Гравюрата – начин да превърнете една обикновена вещ в любим и ежедневно използван предмет

Ключодържателят лодка с хромирано покритие, е сам по себе си достатъчно стилен и изящен, за да бъде пожелан от всеки като средство за обединение на множество ключове. След гравирането обаче, той ще придобие съвсем друг статут. Ще стане лична реликва за своя притежател, защото върху него с красив шрифт ще бъдат изписани думи от любимия човек.

Персонализираните подаръци са винаги затрогващи и стоплящи сърцата на онези, които ги получават. Затова, ако търсите начин да засвидетелствате обич и внимание на някого, не търсете скъп, луксозен подарък, а изберете едно достатъчно стилно изделие, което да персонализирате чрез гравиране.

Лазерно гравиране с отлично качество и естетическа стойност

Компанията ни предлага лазерно гравиране, отличаващо се с отлично качество на изработката и висока естетическа стойност. С помощта на модерна лазерна техника върху повърхността на различни продукти могат да се създават изображения с всякаква сложност. Надписът, нанесен с лазер, няма да бъде изтрит с течение на времето и ще радва собственика на подаръка през целия период на неговото използване.

В същото време, за да поднесете на любимия човек гравиран ключодържател, не е нужно да харчите много средства. Цената на изделието, представено тук, е съвсем скромна, а в нея влиза и гравирането, което ще направим по ваше желание. Можем да изработим всякакви символи, рисунки и текстове с различна дължина. За целта е необходимо да ни предоставите съответния текст в предназначеното за целта поле.

Екипът ни ще се свърже с вас при нужда от уточняване на детайлите по гравирането.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се