КЛАСИЧЕСКИ ПОЛИРАН СТОМАНЕН КРЪСТ с включено гравиране

КЛАСИЧЕСКИ ПОЛИРАН СТОМАНЕН КРЪСТ с включено гравиране

Код на продукта: SK11

В наличност


Цена: 40.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

КЛАСИЧЕСКИ ПОЛИРАН СТОМАНЕН КРЪСТ с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

КЛАСИЧЕСКИ ПОЛИРАН СТОМАНЕН КРЪСТ с включено гравиране

Ланците са направени от висококачествена медицинска стомана. Тя се отличава със своето качество, не предизвиква алергии и много трудно се износва. Може да се мокри без проблем.

  • материал: 316L неръждаема стомана
  • Ланец размер: 55см

Ако търсите подарък за мъж, чийто стил се разминава с общоприетите норми, изберете този класически ланец с кръст от полирана медицинска стомана. В цената му е включено гравиране, което ви дава възможност да поднесете персонализиран подарък, който ще трогне силното мъжко сърце. Масивното бижу ще подхожда на мъже на всяка възраст, а здравината му гарантира, че ще бъде носено дълги години наред.

Особености на материала

Ланецът с класически кръст е изработен от неръждаема стомана 316L . Неръждаемата стомана 316L е устойчива на корозия аустенитна сплав, характеризираща се с ниско съдържание на въглерод (L).Това е широко използван материал в различни индустрии, включително в морската, медицинската и химическата сфера.

Обозначението "316" показва нейния състав с 16% хром и 10% никел, осигуряващ отлична устойчивост на корозия и издръжливост. Ниското съдържание на въглерод подобрява заваряемостта на сплавта и я прави подходяща за приложения, където излагането на агресивна среда е обичайно.

Този вариант на стомана често се избира заради устойчивостта ѝ на корозия и пукнатини, което я прави идеална за морски приложения. Освен това неръждаемата стомана 316L се използва в производството на медицински импланти и хирургически инструменти поради пълната ѝ биосъвместимост. Нейната гъвкавост, издръжливост и устойчивост на корозия я правят популярен избор и в бижутерията.

Подарете оригинален гравиран подарък

Колекцията ни бижута от медицинска стомана е сама по себе си уникална и великолепна, но ние можем да направим всяко изделие още по-специално. Гравирането е важна част от дейността ни - услуга, с която превръщаме всеки предмет в персонален жест на внимание. Гравираното бижу показва, че сте положили допълнителни усилия при избора на подаръка, а освен това, гравираните накити е по-трудно да бъдат откраднати и препродадени.

Гравирането се извършва с последно поколение лазерна апаратура, която отнема минимална част от материала, оставяйки трайни и ярки символи върху метала. Не забравяйте да ни оставите текст за гравиране в съответното поле, като това може да бъде име, инициали или друг символ по ваш избор.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се