Дамска стоманена-гривна - Сърце с възможност за гравиране — Laser Boutique

Дамска стоманена-гривна - Сърце с възможност за гравиране

Код на продукта: SDM2

В наличност


Цена: 40.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Дамска стоманена-гривна - Сърце с възможност за гравиране × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Дължина на гривната: 15см-19см

Може да бъде гравирана, което я прави един наистина уникален подарък за всякакъв повод.

С едно красиво бижу можете да изразите силните си чувства по-добре, отколкото ако използвате думи. Предлагаме ви един превъзходен подарък за Свети Валентин – нежна дамска гривна от медицинска стомана със сърце и възможност за гравиране. Гривната се предлага в няколко варианта на покритието: сребро, класическо злато и розово злато.

Бижу от медицинска стомана – защо е чудесна идея за подарък?

Много хора изпитват притеснение относно самата идея да подарят бижу от стомана. Погрешното възприемане на този материал и приложението му в бижутерията е основна причина за такива предразсъдъци. Ние ви уверяваме, че стоманата има своето място в ювелирното изкуство и дори брандове като Cartier не се притесняват да експериментират с този материал.

Медицинската стомана е напълно различна от индустриалната. В нейния състав не участват метали, които могат да предизвикат алергични реакции като никел и олово. Този вид сплави се използват най-често в медицинските инструменти и импланти, което е показателно за съвместимостта им с човешкия организъм.

Гривната от стомана сърце – образец на качество и изящество на дизайна

Гривната от стомана сърце е образец на качество и изящество на дизайна. Тя може да се превърне в акцент във визията на всяка жена и да се носи с всякакво облекло и при всякакви поводи. Моделът се предлага с различни покрития, така че да изглежда като изработена от сребро, жълто или розово злато. Цената е това, което прави тази дамска гривна още по-ат

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се