Дамска стоманена гривна - плочка с око с включено гравиране

Дамска стоманена гривна - плочка с око с включено гравиране

Код на продукта: SDM30

В наличност


Цена: 35.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Дамска стоманена гривна - плочка с око с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Дължина на гривната: 15см-19см

Може да бъде гравирана, което я прави един наистина уникален подарък за всякакъв повод.

Какво да изберете за подарък на стилна жена, която не се страхува да експериментира със своята визия?

Ние от Laser Boutique ви предлагаме да заложите на изключително стилна гривна от стомана. Гривната има два декоративни елемента - плочка за гравиране и око от зелен циркон, което да пази бъдещата си притежателка от лоши очи и недоброжелатели.

Стоманата – метал, в чието качество не бива да се съмнявате

Много хора не могат да възприемат бижута, изработени от материал, различен от класическите благородни метали. Ние обаче ви казваме, че накитите от стомана, могат да бъдат не по-малко ефектни и оригинални. Качеството им в никакъв случай не е по-ниско, а свойствата на метала не отстъпват на тези на златото и среброто.

Една изящна стоманена дамска гривна с гравирана плочка може да бъде перфектно допълнение към визията на всяка стилна жена. За разлика от среброто, стоманата не потъмнява с времето, а в сравнение със златото, тя е много по-устойчива на удари и надраскване. В същото време цената на изделията от този материал е много по-ниска при много по-голям обем и тегло на бижутата.

Стоманените пръстени, гривни и колиета могат да се носят както с ежедневно и спортно облекло, така и с официални и делови тоалети. Гривната, която ви предлагаме, е изработена от висококачествена стоманена сплав, коята не съдържа никел – доказан алерген, който предизвиква зачервяване, сърбеж и чувствителност на кожата.

Гравираният подарък – персонален жест, който няма да остане неоценен

Ако решите да поднесете гравиран подарък, категорично няма да сгрешите. Гравираният текст (име, инициали или лично послание) ще направи подаръка ви единствен и неповторим, а в същото време ще покаже специалното ви отношение към жената, за която е предназначен.

Жените обичат най-много две неща – специалните жестове на внимание и бижутата. Ние ви даваме възможност да закупите продукт, който съчетава и двете. Ще поднесете стилно и висококачествено бижу, с което да засвидетелствате специалните си чувства. Не забравяйте да ни оставите текст за гравиране в съответното поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се