✪ Мъжка гривна Luca на топ цена — Laser Boutique

Мъжка гривна Luca

Код на продукта: SM22-1

В наличност


Цена: 35.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Мъжка гривна Luca × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Мъжка гривна Luca е стилна и модерна.

Висококачествена гривна, която е идеална за подарък за всякакъв повод.

Може да бъде гравирана с име, което я прави един наистина уникален подарък.

Елегантна, но в същото време мъжествена. Оригинална, но без да е твърде екстравагантна. Мъжката гривна Luca е превъзходен подарък за всеки мъж, който държи на модерния си облик и предпочита да носи първокласни бижута не само през свободното си време, но и при важни делови срещи в офиса. Гривната подлежи на гравиране – нещо, което ще я направи уникална и неповторима.

Кожа и стомана – акцент във визията на модерния мъж

Стоманата и кожата са двата най-мъжки материала. Те присъстват още в бойните одежди на воините на римската империя и до днес не спират да бъдат предпочитани от силната половина от човечеството. Не е случайно, че мъжката гривна Luca е изработена именно от стоманени и кожени елементи. Те се допълват блестящо, създавайки една превъзходна ювелирна композиция.

Стоманата превъзхожда по здравина и устойчивост дори най-твърдите благородни метали. За разлика от среброто, тя не потъмнява с времето, а в сравнение с платината, цената ѝ е символична. Моделът има стоманени плочка и закопчалка, като плочката може да се гравира, за да се превърне гривната в уникално и неповторимо бижу.

Гравирано бижу – подарък, който ще се хареса на всеки мъж

Погрешно е мнението, че мъжете не показват своята емоционалност. Някои дори смятат, че господата са неспособни да се трогнат от жестове на внимание. Ние сме категорични, че силният пол е не по-малко чувствителен и способен да оцени специалните подаръци. Персоналното отношение в подаръка е нещо, което се хареса на всеки мъж.

Ето защо ние ви даваме възможност да поднесете персонализирано чрез гравиране бижу. Върху стоманената плочка можем да гравираме име, инициали или специални символи, които ще превърнат тази мъжка гривна в уникално бижу, отразяващо същността и характера на нейния притежател. Не пропускайте да се възползвате от тази възможност!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се