✪ Мъжка гривна Lorenzo на топ цена — Laser Boutique

Мъжка гривна Lorenzo

Код на продукта: SM11

В наличност


Цена: 45.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Мъжка гривна Lorenzo × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик

Стилна и модерна мъжка гривна Lorenzo.

Дължина на гривната 20 см 

Изключително елегантна мъжка гривна със сребърно покритие.

Може да бъде гравирана, което я прави един наистина уникален подарък.

Перфектен подарък за всеки повод.

Масивната мъжка гривна Lorenzo е чудесна идея за подарък на мъж, който поддържа елегантна визия и висок стил. Това е нестандартно бижу, направено от висококачествена медицинска стомана, чийто блясък се допълва от сребърно покритие. Гривната може да бъде персонализирана чрез гравиране, което ще я превърне в обичан и носен подарък.

Какво представлява медицинската стомана

Медицинската стомана е специална стоманена сплав, използвана за производство на медицински уреди и инструменти, а също и импланти, като например винтове за фиксация на кости след операции. Тя притежава специални химични и физични характеристики, които я правят подходяща за медицински приложения.

Медицинската стомана се произвежда по начин, който ѝ позволява да бъде устойчива на корозия и окисление, да има висока здравина и да бъде лесно обработваема, така че да може да бъде изработвана в различни форми и размери. Тя също така е биокомпатибилна, което означава, че не предизвиква алергични реакции или други нежелани ефекти при контакт с човешкия организъм.

Персонализиран подарък – защо е най-добър вариант?

Често подаряваме дори на най-близките си хора ненужни предмети и вещи, които са напълно лишени от индивидуалност и нямат никаква емоционална стойност. Ето защо нашият магазин си е поставил за цел да предлага не просто красиви и луксозни подаръчни стоки, но преди всичко персонализирани подаръци.

Мъжката гривна от медицинска стомана Lorenzo може да се превърне в едно уникално бижу, като се гравира. Върху масивната плочка в горната част можем да изпишем името на бъдещия ѝ притежател, инициали или негово любимо мото. Това ще направи изделието специално и много обичано от своя бъдещ притежател. Цената на гравирането е изключително ниска, така че не се колебайте да се възползвате от тази услуга.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се